SAMSUN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem İstişare Toplantısı Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde Gerçekleştirildi.

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem İstişare Toplantısı Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde Gerçekleştirildi.

Toplantıya Valimiz Sayın İbrahim ŞAHİN, İl Milli Eğitim Müdürümüz Aytekin GİRGİN, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile İlimizdeki tüm okulların Müdürleri katıldı.

Konuşmasına ikinci yarı yılın şimdiden başarılı olmasını dileyerek başlayan Valimiz Sayın İbrahim ŞAHİN, “Adım Adım Başarı projesiyle, adım adım başarı yakalıyoruz. Çok ciddi anlamda mesafe aldık bu projede. Proje aynı zamanda ilimizin diğer illerle kıyasladığımızda hangi konumda olacağımızı ortaya koyuyor. Bunun için sizlerin özel bir gayret sarf etmeniz gerekir ki bunda başarılı olabilelim. Yoksa işin ucundan tutarsanız başarı elde etmemiz mümkün değil” dedi.

Toplantıya katılan okul müdürlerine hitap eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Aytekin GİRGİN, “Kurumların geleneklerinin mutlaka oturmuş olması, aidiyet duygusunun gelişmiş olması önemli. Okullarımızın mutlaka yapacaklarını bir plan dahilinde bir mantıksal çerçeve içerisinde planlaması gerekiyor. Alışma süresini geride bıraktık ve kaybedecek zamanımız da yok. Zaman çok süratle geçiyor. Yapacağımız işleri bir bütçeye bir projeye bağlamamız gerekiyor” dedi.

 

            Toplantının sonunda okul müdürlerine soru, görüş ve önerileri alınmak üzere söz verilerek ikinci dönem istişare toplantısı sona erdi.

 

Kale Mahallesi Atatürk Bulvarı Yeni Hükümet Konağı Kat3 55030 SAMSUN - 362 4358063 / 362 4355450 / 362 4355046

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.